På topp - musikalsk og sosialt!

Spill med oss!

Vurderer du å bli med oss i Drammen Konsertorkester? Her kan du lese mer om hvordan vi gjør det og har det!

Drammen Konsertorkester (DKO) har janitsjarbesetning, og har som mål å være det foretrukne korpset for alle i Drammensregionen som vil spille god musikk på et høyt nivå. For å bli med hos oss må du beherske et blåseinstrument eller slagverk. Det er flott om du har erfaring med korps eller ensembler på lignende nivå. Vi spiller all slags type musikk i alle sjangre, og hver konsert har sitt tema. I de instrumentgruppene det er naturlig rullerer vi på stemmene.

 

Blant våre viktigste prosjekter gjennom året er NM for janitsjar i Trondheim, og den tradisjonelle Nyttårskonserten i Drammens Teater. I tillegg får du være med på andre små og store konserter, spennende samarbeidsprosjekter, og morsomme og lærerike seminarer.

 

Vi opererer ikke med prøvetid, men det er viktig at medlemmene behersker notene vi spiller og at de fungerer musikalsk i gruppa og orkesteret.

 

Innmelding i korpset blir avklart etter samtale med gruppeleder og styret.

 

Ukentlige øvelser
Vi øver hver mandag kl. 18.30-21.30. Vi forventer at du er aktiv på instrumentet ditt, øver hjemme og at du prioriterer øvelser, seminarer og konserter. Vi ønsker oss både unge og voksne, og du er hjertelig velkommen dersom du fortsatt er i skolekorpsalder og ønsker ekstra utfordringer! Men vi ønsker at du fortsetter i / prioriterer skolekorpset. Dersom konserter eller seminarer med DKO og ditt skolekorps skulle kræsje, så avklarer vi dette nærmere.

 

Vi øver på Strømsø menighetshus, Knoffs gate 2 i Drammen. Det er ca. 5 minutters gange fra Drammen stasjon, og de fleste busser fra Drammen og omegn stopper i området rundt stasjonen. Vi møter opp i god tid før øvelsen slik at vi er klare til å starte øvelsen presis.

 

Ta kontakt!

Dersom du syns dette høres spennende ut og du kunne tenke deg å begynne hos oss, ta kontakt på e-post styret@dko.no. Vi tar i mot alle som passer inn i beskrivelsen over, og blir spesielt glad dersom du spiller obo, klarinett, saksofon, trompet eller slagverk.