På topp - musikalsk og sosialt!

Spill med oss!

Vurderer du å bli med oss i Drammen Konsertorkester? Her kan du lese mer om hvordan vi gjør det og har det!

Velkommen til DKO og en ny sesong! Høstens første konsertrepertoar skal brukes på høstkonsert i Bragernes kirke. Her har vi med Kåre Nordstoga (orgel) og Thormod Rønning Kvam (flygel) som solister. Dirigent er Bjørn Bogetvedt.

 

Programmet vi øver på nå er:

  • Rhapsody in Blue av George Gershwin
  • Symphony No 3 (3. sats) av Camille Saint-Saëns (Orgelsymfonien)
  • Canto d'Omaggio av Ludvig Irgens-Jensen
  • Elsa's Procession to the cathedral av Richard Wagner
  • William Byrd Suite av Gordon Jacob

 

Syns du dette høres gøy ut! Det ER det! Les mer om hvordan vi gjør det og har det under.

 

Om DKO
Drammen Konsertorkester (DKO) har janitsjarbesetning, og har som mål å være det foretrukne korpset for alle i Drammensregionen som vil spille god musikk på et høyt nivå. For å bli med hos oss må du beherske et blåseinstrument eller slagverk. Det er flott om du har erfaring med korps eller ensembler på lignende nivå. Vi spiller all slags type musikk i alle sjangre, og hver konsert har sitt tema. I de instrumentgruppene det er naturlig rullerer vi på stemmene.

 

Blant våre viktigste prosjekter gjennom året er NM for janitsjar i Trondheim, og den tradisjonelle Nyttårskonserten i Drammens Teater. I tillegg får du være med på andre små og store konserter, spennende samarbeidsprosjekter, og morsomme og lærerike seminarer.

 

Vi opererer ikke med prøvetid, men det er viktig at medlemmene behersker notene vi spiller og at de fungerer musikalsk i gruppa og orkesteret.

 

Innmelding i korpset blir avklart etter samtale med gruppeleder og styret.

 

Ukentlige øvelser
Vi øver hver mandag kl. 18.30-21.30. Vi forventer at du er aktiv på instrumentet ditt, øver hjemme og at du prioriterer DKO-øvelsene.

 

Vi øver på Strømsø menighetshus, Knoffs gate 2 i Drammen. Det er ca. 5 minutters gange fra Drammen stasjon, og de fleste busser fra Drammen og omegn stopper i området rundt stasjonen. Vi møter opp i god tid før øvelsen slik at vi er klare til å starte øvelsen presis.

 

Ta kontakt!

Dersom du syns dette høres spennende ut og du kunne tenke deg å begynne hos oss, ta kontakt på e-post styret@dko.no. Vi tar i mot alle som passer inn i beskrivelsen over, og blir spesielt glad dersom du spiller obo, klarinett, saksofon eller slagverk.