På topp - musikalsk og sosialt!

Bjørn Bogetvedt ny dirigent i DKO

Fra august 2022 er Bjørn Bogetvedt ansatt som fast dirigent i Drammen Konsertorkester.

Bjørn har vært engasjert som dirigent siden nyttår. Gjennom denne sesongen har vi blitt godt kjent med han, og vi var veldig glade for at han valgte å søke på stillingen.
 
– Denne sesongen kunne vi endelig starte opp igjen etter to rare år. Vi har hatt en fin sesong, og Bjørn har bidratt stort til dette, både musikalsk og sosialt. Vi er derfor veldig glad for at han fortsatt skal være en del av gjengen, sier styreleder Cathrine W. Eidal.
 
Fra Garden til DKO
Bjørn er født og oppvokst i Odda, men har i mange år bodd på Kongsberg. Siden 1978 har han dirigert mange forskjellige korps, og har siden 2017 dirigent Hans Majestets Kongens Garde, hvor han avslutter sitt engasjement høsten 2022. Denne brede bakgrunnen kommer godt med når vi skal bli enda bedre på å leve opp til vår visjon "På topp musikalsk og sosialt"!
 
– DKO har dyktige musikanter, er godt organisert og kommer fra to viktige tradisjonsbærere i byens musikkliv. Dette gir meg motivasjon for å fortsette den musikalske utviklingen for korpset, sier Bogetvedt.
 
Alt skulle nå være duket for en flott sesong når vi starter opp igjen 22. august. Vi tar gjerne imot nye medlemmer fra oppstart, og har planlagt åpne øvelser 29. august og 5. september. Lurer du på hva vi har planlagt videre kan du ta en titt på terminlista vår.
 
Lurer du på hvordan det er å spille i DKO, eller har du lyst til å begynne hos oss? Ta kontakt med oss på styret@dko.no, eller ring vår "personalansvarlig" Ellen Svarverud på tlf. 93413220.