På topp - musikalsk og sosialt!

Book Drammen Konsertorkester!

Skal du ha et arrangement og trenger musikk? En åpning, et jubileum, et julebord? Trenger du noen som kan spille fanfare til en happening? Kanskje bedriften din skal ha en markering der vi kan bidra musikalsk? DKO tar på seg alle typer spilleoppdrag!

Vi spiller alt fra fanfarer til opera til popmusikk, og samarbeider gjerne med sangere, dansere eller andre aktører. Vi kan stille med fullt korps eller mindre grupper, og spiller det dere måtte ønske av musikk. Bare fantasien setter grenser!

Vi reiser gjerne utenfor Drammens grenser, så om du holder til andre steder kommer vi gjerne på besøk (av praktiske årsaker må vi holde oss innenfor en radius av +/- en times kjøring)!

Vi tar også på oss andre typer oppdrag, f.eks. varetelling, servering på festivaler/arrangement, flytte-/maledugnad o.l.

Ta kontakt med oss på styret@dko.no!

Bli sponsor!
Drammen Konsertorkester er på utkikk etter nye sponsorer. Som sponsor for oss kan du få annonser i våre konsertprogram, roll up's/bannere under våre konserter, vi kan stille på arrangement i bedriftens regi og mye mer. Ta gjerne kontakt med oss på styret@dko.no hvis du vil høre mer om hva vi kan bidra med!